Voorraadkast met lades

1514
Gepubliceerd op 2 maart 2016 door Tom Bild

Space tower is dé voorraadkast van blum met lades. Dit heeft verschillende voordelen, waaronder héél veel opbergruimte. De diepte & de breedte van de lades wordt aangepast aan de wensen van de klant. Ook met zware belasting hebben de lades geen probleem, want zelfs bij een lading van 70kg blijven de lades vlot open & dicht gaan! De lade inhoud is altijd vlot bereikbaar wat in kasten met legplanken niet het geval is.

Een ander groot voordeel is dat je maar 1 lade tegelijkertijd moet openen. Bij de apothekerskast heb je altijd het volledige gewicht van de kast in je handen, terwijl bij de spacetower je echt enkel en alleen maar die ene lade vast hebt!

Tom Bild ging kijken en zag dat het goed was. In zijn voorlopige woning heeft hij een gewone keuken staan, zonder deze praktische oplossing dus dat is voor hem wel een probleem. MAAR!!!!! De voorraadlades zijn ook in te bouwen in een bestaande keuken! Wat moet een mens nog meer hebben. Wederom een prachtige innovatie van blum! Bekijk in deze video de mogelijkheden de space tower!

Category Tag

1 reactie

Voeg uw commentaar toe