Tom Bild bezoekt de opbouw van Batibouw 2016.

2883
Gepubliceerd op 23 februari 2016 door Tom Bild

Hoe gaat het er aan toe tijdens de opbouw van batibouw 2016?

Enkele dagen voor de start van Batibouw ging Tom Bild al eens een kijkje nemen hoe het er aan toe ging in Brussels Expo voor de opbouw van Batibouw.

Tijdens zijn bezoek heeft hij met een aantal mensen gesproken, heeft hij verschillende afgewerkte standen gezien maar ook nog standen in opbouw. Batibouw, de grootste bouwbeurs van de Benelux, opent op 25 februari 2016 zijn deuren voor de professionele bezoekers, en op 27 februari voor de particuliere bezoekers. Maar voor dit feest kan beginnen, wordt er hard gewerkt om al die standen klaar te krijgen.  Tom Bild ging langs, en zag dat het goed was… Of niet?

Bij de wandeling viel het op, hoeveel werk er eigenlijk nog was voor de start van deze hoogmis. Standen waar nog niks aan gedaan was, maar ook standen die in al hun pracht afgesloten waren voor bezichtiging… Vooral de gangen, waar jullie als bezoekers binnenkort in moeten lopen, stonden nog vol met dozen, bakken, palletten, heftrucks, en noem maar op.

In deze hilarische video over de opbouw van batibouw, zie je hoe de hallen er enkele dagen voor het openen van de beurs uitzien… Een streling voor het oog, of toch eerder maar vlug weer de andere kant opkijken?

Category Tag

Voeg uw commentaar toe