Isoleren met URSA tijdens Batibouw 2018

2903
Gepubliceerd op 28 februari 2018 door Tom Bild

Sinds kort is URSA, fabrikant in isolatiematerialen, een onderdeel van de Xella Groep. Tijdens batibouw 2018 vind je ze dan ook terug op de stand van Xella in paleis 5. De combinatie tussen de isolerende bouwblokken van Xella, en hun isolatie, zorgen er voor dat er met dit systeem zeer energiezuinige huizen kunnen gebouwd worden.

Het nut van isoleren

Iedereen is er van overtuigd dat de energiebehoefte die er vandaag nodig is in een woning moet zakken. Hoe minder energie een woning vraagt, hoe goedkoper in de portemonnee.  Energieverbruik kun je doen dalen door goed te isoleren. Hoe beter je isoleert, hoe minder energie je verbruikt. Dit zal er dus rechtstreeks voor zorgen dat uw energiekost daalt! De waarde van uw woning zal hierdoor in de toekomst ook stijgen.

Waarom isoleren met minerale wol

Minerale isolatie is isolatie die gemaakt is op basis van minerale grondstoffen. Deze minerale grondstoffen zijn vandaag overvloedig aanwezig. Er kan een brandveilige, akoestische, thermische en gezonde isolatie geproduceerd worden. Dit kan zonder afbraak te doen aan het milieu.

Tag

Voeg uw commentaar toe