Deurcommunicatie : wat kan er?

1832
Gepubliceerd op 16 maart 2016 door Tom Bild

Tijdens het bezoekje bij Siedle, wordt al snel duidelijk dat we hier alles kunnen vinden op gebied van deurcommunicatie. De eerste ‘deurpost’ die we zien bevat werkelijk alles. Van brievenbus, over toegangscontrole tot en met het informatiebord & verlichting.

Bij deze imposantie deurpost stel ik mij direct de vraag : “Moet ik dit allemaal aan mijn deur voorzien?”. Maar neen hoor, dit is een voorstelling van wat kan, dus maak je geen zorgen, één enkel deeltje hiervan kan ook voorzien worden. Ja, ook de brievenbus kun je alleen bestellen, maar dat is een beetje raar natuurlijk, dus laten we het maar op het normale houden, en zorgen dat we op zijn minst kunnen communiceren van buiten naar binnen en omgekeerd.

Het onderscheid ligt hem bij siedle in het maatwerk dat ze aanbieden, en dat in verschillende materialen van roestvrij staal tot zelfs wortelnotenhout.

Een nieuwigheid die we zien in de wereld van de deurcommunicatie is het verhaal van het internet. Zoals alles, worden ook deze modules geconnecteerd met het interne netwerk, waardoor je ook via smartphone of tablet kunt zien wie er aan je voordeur staat. Je kunt zelfs communiceren met die personen, ook als je niet thuis bent.

In deze video tonen we een aantal mogelijkheden, en je zult versteld staan van de diversiteit & kwaliteit die Siedle te bieden heeft!

Category Tag

Voeg uw commentaar toe