Rust! Tom Bild zag dat het goed was.

Deze derde dag als sterreporter op Batibouw staat in het teken van rust. Rust is voor ons héél belangrijk als we goed willen presteren. Rust is natuurlijk wel met een korreltje zout te nemen aangezien we vandaag alles moeten verwerken wat we de voorbije dagen hebben opgenomen, en de filmpjes moeten doorsturen naar de innovatieve bedrijven die we hebben mogen interviewen. Tot zo ver dus de rust…

Op deze derde dag kijken we vooral uit naar het grote publiek. Zal het een overrompeling worden, of gaat Batibouw toch rustig van start, zodat iedereen kan warmlopen voor de komende loodzware 9 dagen Batibouw. Dat zullen we pas weten aan het einde van de dag, maar zoals reeds gezegd : Wij weten ondertussen nog altijd wat gedaan.  Terwijl Quentin volop bezig is met de montage en de afwerking van de video’s, ga ik wat rondkijken op Batibouw. Terwijl ik door de verschillende paleizen loop, merk ik dat het toch een aanloopdagje zal worden, ideaal voor mij om de sfeer op te snuiven, en een kijkje te nemen naar welke ludieke dingen er te vinden zijn op Batibouw. Laat ons eerlijk zijn, het wordt tijd dat we eens beginnen lachen met bouwen & verbouwen.

Recticel gaat voor kunst!Tijdens mijn wandeling door paleis 5 merk ik een standbeeld op. Een oude man, die aangesloten blijkt te zijn op een elektronisch systeem, staat klaar om in gang te schieten als een robot. Wat zie ik nog allemaal? Een kunstwerk op de stand van Recticel, een clown bij een interieurfirma, mooie dames op verschillende standen, en ga zo maar door.

Na een uurtje heb ik het eigenlijk wel gehad, ik ben moe van de voorbije dagen, en ga stilaan terug naar de stand waar ik mij moet concentreren op het verwerken van de video’s. In mijn wandeltochtje naar ‘huis’ passeer ik nog even langs de stand van Wienerberger, waar je 5.000 euro kunt winnen als je een karikatuur van jezelf laat maken, en je jezelf inschrijft voor de wedstrijd natuurlijk. Tom Bild zou Tom Bild niet zijn als hij deze uitdaging niet zou aangaan…  Dus, ik op de stoel, en Marc De Roo aan de slag. Ik wens de deelnemers van de wedstrijd héél veel succes, want om er beter uit te zien dan mij, ga je echt je best moeten doen!!!

Voeg uw commentaar toe