Nieuwigheden op Batibouw 2016 : Tom Bild op zoek.

Op mijn tweede dag op Batibouw ga ik op zoek naar nieuwigheden. Terwijl ik gisteren Annemie heb mogen interviewen, en natuurlijk ook wel een paar nieuwigheden heb ontdekt, staat vandaag volledig in het teken van interviews met standhouders die hun nieuwe producten aan ons willen voorstellen.

Vandaag ben ik relaxed! Om 8u30 ben ik al op Batibouw aanwezig, voldoende tijd om mij mentaal voor te bereiden op de loodzware dag die ons te wachten staat.  Een hele dag rondlopen, van hal naar hal, van stand naar stand, samen met onze cameraman Quentin… Eerst nemen we natuurlijk een hapje en een drankje in het perslokaal, waar we op onze wenken worden bediend.

Al snel blijkt dat dit de tweede professionele dag van Batibouw is. Héél veel volk, héél luidruchtig volk, en hoe verder de dag vordert, hoe vaker we toch wel een licht aangeschoten persoon tegenkomen – wat dan nog héél licht is uitgedrukt – die grappig wil zijn en onze interviews wil saboteren door achter de camera te komen staan, of door te roepen als de camera draait, enz.

We hebben ondertussen ongeveer 10 standen bezocht, en plots krijgen we telefoon van Bart… of we nog een extra opname kunnen maken. Gert de Mangeleer van een 3-sterren restaurant komt een hapje voorzien op de stand van Winsol, en … we mogen een kort filmpje met hem maken…  Dat kunnen we natuurlijk niet laten liggen, … meteen een mooie afsluiter van de dag!  Oh ja, de hapjes die wij geproefd hebben, waren trouwens overheerlijk!

Voeg uw commentaar toe