leuke interviews

Batibouw : verwerken van het materiaal

Hey,
Het is ondertussen een paar dagen geleden dat jullie nog van mij gehoord hebben, maar maak je geen zorgen: Alles is nog steeds in orde met Tom Bild! De eerste dagen van Batibouw 2016 waren zo druk, zo intens, dat we wel een paar dagen nodig hadden om al het materiaal te verwerken dat was binnengekomen. Het resultaat kun je natuurlijk bekijken in de prachtige video’s die momenteel al online staan op ons platform.

Maar genoeg over het werk nu, werken kun je altijd en er is meer in het leven dan werken alleen. Ik schrijf hier over mijn leven, wel laten we dat dan ook gewoon meteen doen. Hoe begint de dag, hoe eindigt de dag… Nah, laten we dat toch maar even niet doen, niemand zal geïnteresseerd zijn in hoe ik mij uit mijn bed moet hijsen, om dan met een tuuuuuuuut.  Bon, genoeg gezeverd, over tot de orde van de dag:  Batibouw!

De eerste dagen van Batibouw kon ik hier bij wijze van spreken gewoon binnenlopen met een bom op zak, nooit werd er gevraagd wat er in mijn tas zit, of ik een bom bij heb. De laatste dagen moet ik telkens mijn laptoptas openmaken, ok … ze kijken niet naar wat er tussen mijn boterhammetjes ligt, maar ze kijken toch al. Waarschijnlijk zullen ze toch hier of daar gelezen hebben dat de veiligheid strenger kan. (hopelijk hebben ze het hier gelezen, maar laten we realistisch zijn, voorlopig is die kans klein). Ik ben dus wel binnengeraakt op Batibouw, en ’s morgens is het hier altijd erg rustig. Als reporter valt er hier bitter weinig te beleven, buiten misschien hier en daar een lelijke oude vent, maar ook soms wel al eens een jonge knappe dame!  Je hoort het, voor ieder wat wils zo vroeg in de ochtend.

En nu, nu zit ik hier dit bericht te schrijven, na te denken waarmee ik jullie nog kan boeien… Misschien een teaser? Ja, een teaser! Dat gaan we doen. Voorafgaand aan de teaser wil ik jullie wel al melden dat het beroep van reporter soms best wel aangenaam kan zijn. We hebben de voorbije dagen héél wat afgelachen en plezier gemaakt, maar toch ook wel een strak werktempo aangehouden.  Het resultaat mag er zijn, maar de bloopers… Die komen er misschien nog wel aan :).  Hier heb je de teaser al. De paar leuke shots die we hebben gemaakt, de grappige dingen, die willen we jullie ook niet onthouden. Ze zullen hier binnenkort ook gepubliceerd worden.  Ik begin nu al schrik te krijgen van de bleiblabloeblei beelden die jullie te zien zullen krijgen, want tongbrekers… Die zijn er zeker geweest!

Voeg uw commentaar toe