Batibouw 2018 is begonnen

Batibouw 2018 – Tom bild has arrived!!!

Jaja dames & heren, Bezoekers, Exposanten. U kunt opnieuw beginnen vrezen want op Batibouw 2018 is Tom Bild weer uit het niets opgedoken… Verrezen uit de duisternis is hij vandaag weer paraat op Batibouw!  Batibouw 2018, de hoogmis voor (ver)bouwend België.  Wat staat er op de planning? Persconferenties & Video’s maken. Ha ja… Wat anders.  Ik ga weer wat hallen bezoeken, exposanten lastig vallen, bezoekers lastigvallen, me proberen vol te steken met eten, gadgets rapen,… Je kunt het zo gek niet bedenken of ik zal het doen, gedaan of geprobeerd hebben!

Wat mag je verwachten? Vlogs (woehoe, een trendy woord), berichten, grapjes, bloopers, …  Eerst beginnen we tijdens de professionele dagen, om daarna de particuliere dagen onveilig te maken.  Nu, ik kan vandaag nog niet te veel vertellen natuurlijk, want er is nog niks gebeurt, maar hou je vast aan de takken van je bouwwerf, want ook dit jaar zullen de spetters er weer afvliegen… Of om het met een spreekwoord te zeggen: “We gaan hoge toppen epileren, want dit is perfect op mijn punt getarget!”  (enkel te gebruiken met copyright BvdB van Sipro Media bvba 🙂 )

Onze berichten, video’s zijn te  bezichten natuurlijk op deze website, maar ook op onze zusterwebsites, of broerwebsites, of … Ach ja… op anders websites zoals : bouwinfo.be & bouwenwonen.net

Veel plezier de komende week met de video’s die ik u ga voorschotelen, zodat u als mogelijke bezoeker van Batibouw 2018, toch al een klein ideetje hebt van wat u gaat komen bezoeken!

Voeg uw commentaar toe